Circus act boeken

Circusact boeken

Circus act inhuren?

Een jongleur als circusact inhuren voor jouw volgende evenement? Dan zit je hier helemaal goed! Ik ben Daniel Doornkamp, een ervaren jongleur en entertainer. Als jongleur ben ik opgegroeid in de wereld van het circus en heb ik mijn vaardigheden geperfectioneerd door jarenlange training en optredens over de hele wereld. 

Met mijn unieke circusact breng ik gegarandeerd een feestelijke sfeer naar elk evenement. Lees onderstaand meer over mijn werk. 

Beoordeeld met een 9.8 uit 34 recensies!

Boek een betoverende circusact die jouw evenement niet mag missen!

Ben je op zoek naar een circus act die zowel jong als oud weet te betoveren? Zoek niet verder!  Mijn circus & podium act zorgen voor een geweldige belevenis.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, festival of bruiloft, mijn circusact past perfect bij elke gelegenheid. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik het publiek kan boeien en vermaken. Mijn circusact is een combinatie van indrukwekkende jongleervaardigheden, humor en interactie met het publiek. Met een flinke dosis energie en interactie zorg ik voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. 

Circus-act

Op zoek naar een andere jongleeract?

Circus-act

Rondlopende act

Mijn rondlopende zorgt voor leuke interactie met het publiek. Deze act kan op veelzijdige manieren ingezet worden tussen het publiek. Geschikt voor straatfestivals, beurzen en meer. 

Bedrijfsevenement-jongleur

Bedrijfsevenement

Jouw bedrijfsevenement wordt naar een hoger niveau getild met een indrukwekkende bedrijfsact. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productlancering of een zakelijke bijeenkomst. 

Workshop-jongleren

Workshop jongleren

Een workshop jongleren zorgt voor plezier, uitdaging en samenwerking. Of het nu gaat om een teambuilding activiteit of een schoolprogramma een workshop jongleren is altijd een goed idee. 

Jongleur inhuren

Boek je mij als jongleur voor jouw evenement? Dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Ik zorg ervoor dat elke show tot in de puntjes is verzorgd, van de communicatie voorafgaand aan het optreden tot het nabespreken van het geslaagde evenement. Niet voor niets waarderen klanten mij met een 9,8.

Mijn passie voor entertainment is mijn drijfveer en dat merk je tijdens mijn optredens. Het is mijn missie om mensen te laten genieten en ze een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Maar geloof me niet zomaar op mijn woord. Bekijk de onderstaande video om indruk te krijgen van mijn circusact.

circus-act-huren