Social media uitbesteden

Waarom het een slimme keuze is om social media marketing uit te besteden

Als ondernemer doe je natuurlijk waar je het beste in bent. Je bent ondernemer in hart en nieren en focust je het liefste volledig op je corebusiness. Wellicht heb je niet de juiste kennis in huis om je te richten op social media marketing of je weet simpelweg niet alle voordelen die deze vorm van marketing met zich meebrengt. Waarom het een slimme keuze is om social media marketing uit te besteden, lees je hier.   

BESPAAR TIJD

Het uitbesteden van je social media bespaart je veel tijd. Zo kan jij focussen op je bedrijf en doen wat je echt leuk vindt.

UNIEKE CONTENT

Wij beschikken over een team van content specialisten. Zo wordt u altijd voorzien van unieke content op maat.

HOOG ROI

Met een uitzonderlijk hoge 'Return on investment' verdienen wij onszelf binnen een kort termijn terug.

Adverteren op social media wordt strategisch voor je gedaan

Social media uitbesteden is een vak apart en kun je daarom beter ook echt aan een specialist overlaten. Waarom? Een gespecialiseerd bureau weet namelijk als geen ander hoe een strategisch plan op moet worden gezet en dit zorgvuldig uit weet te dragen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het inzetten van een Facebook Pixel voor je digitale advertenties? Het gebruik van UTM codes als je een campagne op gaat bouwen? En het gebruik van meerdere afbeeldingen tijdens het inrichten van een digitale advertentie, zodat Facebook zodoende leert wat het beste beeld is voor jouw doelgroep? Adverteren op Facebook & Instagram vereist dus de nodige kennis en ervaring. Ons gespecialiseerde bedrijf verzorgt dit met alle liefde. Samen met jou wordt er een plan op maat gemaakt dat volledig aansluit bij jouw boodschap, het doel van het product of de dienst en jouw bedrijfsidentiteit

De voordelen van social media marketing op een rijtje

✅ Het aantal bezoekers op je website verhogen

✅ De relatie met je doelgroep vergroten 

✅ Je merkbekendheid vergroten

✅ Beter communiceren met je (toekomstige) klanten 

✅ Relatief lage kosten (voor campagnes)

✅ Goed platvorm om nieuwe diensten en producten te introduceren 

✅ Miljoenen potentiële klanten

✅ Meetbare data zowel organisch als vanuit advertenties

✅ Laagdrempelige communcitie richting je klanten

Nu vanaf €99,- per maand. Neem snel contact op!

Vandaag de dag is de online zichtbaarheid vergroten belangrijker dan ooit. En of je nu consumenten graag voor het eerste kennis wilt laten maken met een product of dienst of juist een specifieke groep consumenten wilt re-targeten, met social media kun je flinke stappen zetten. Wil je op dit moment graag meer weten over het uitbesteden van social media? En ben je vooral erg benieuwd wat de kosten bedragen op het gebied van social media marketing? 

Neem in beide gevallen altijd vrijblijvend een keer contact op! We denken graag met je mee en kunnen je, dankzij de jarenlange kennis en ervaring binnen de branche, altijd voorzien van een scherp plan dat volledig voor je op maat wordt gemaakt. En dat is wel zo goed om te weten, toch? Ga je binnenkort ook met ons in zee?